services-1

01. Bouwschadeherstel


Hofstede schadeherstel is een gespecialiseerde onderneming voor het herstellen van alle voorkomende lak(schades) aan deuren, kozijnen, relingen, gevelbeplating en overige gecoate materialen op locatie.

De voertuigen van Hofstede schadeherstel zijn uitgerust met moderne herstel apparatuur en zijn tevens alle voorzien van verf mengmachines zodat onze monteurs ter plaatse de gewenste kleur kunnen maken. Dit stelt ons in staat om accuraat de meest voorkomende schades te herstellen en zorg te dragen dat onze opdrachtgevers ontzorgd worden in het oplevertraject.

services-1

02. Inbraakschades


Hofstede herstelt alle soorten inbraakschades op locatie aan kozijnen, ramen en deuren van kunststof en aluminium. De monteurs beschikken over geavanceerde apparatuur om vrijwel elke vorm van schade of inbraakschade op lokatie te herstellen.

Hofstede voert deze werkzaamheden uit in opdracht van bouwondernemingen, verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren.

services-1

03. Geanodiseerd schadeherstel


Hofstede schadeherstel beschikt over een vervangings-coating om schades welke ontstaan aan geanodiseerde producten onzichtbaar te herstellen, de kleur van het product is hierbij van ondergeschikt belang.

Ook schades als gevolg van aantasting van Salpeterzuur zijn door Hofstede te herstellen. Desgewenst kan vrijblijvend een proef op locatie worden uitgevoerd om u te overtuigen van de kwaliteit en het eindresultaat. Bij het uitvoeren van schades herstelt door Hofstede schadeherstel behoud u uw volledige fabrieksgarantie.
services-1

04. Filiforme corrosieherstel


Hofstede herstelt ook filiforme corrosie. Met ondersteuning van een aantal grote verffabrikanten hebben wij een herstel systeem samengesteld welke herstel van door corrosie aangetaste aluminium producten mogelijk maakt.

services-1

05. Glas- en krasherstel

Hofstede schadeherstel is tevens gespecialiseerd in het herstellen van krassen in glas, middels speciale polijstmachines worden krassen verwijderd zonder aantasting of vervorming van het glas. heeft u problemen met krasvorming, wij staan dagelijks voor u klaar.